Gulvafslibning Odense – Altid bedste gulvafslibning i Odense

Gulvafslibning i Odense, Århus, Amager og København udføres. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid tilbydes alle med trægulve. Selvom vi har base på Amager  er gulvafslibning i Odense vores speciale. Lokale gulvfolk udfører alt gulvarbejde på Fyn og i Jylland, og derfor tør vi godt kalde os for lokale håndværkere.

“Vore lokale gulvslibere kører ud hjemmefra og derfor er de ikke længere væk end at vi kan aflægge dig et besøg med kort varsel.”

Billig gulvafslibning i Odense

Her hos os kan du være sikker på at  få udført kvalitets gulvarbejde. Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller olie tilbydes til

Gulvafslibning er top hot i Odense

Mange trægulve i Odense har snart 100 år på bagen. Og det kan efterhånden ses på dem. De er mørke af mange lag lak og fernis, og de er i mange tilfælde også ridsede og skrammede af mange års slid.

Odensianiske gulve kan også være gemt godt af vejen under tæpper, og det er synd, for det er så nemt at gøre træet fuldstændigt som nyt igen: Det sker ganske enkelt med en omgang gulvafslibning.

Gulvafslibning i Odense får smilet frem

Ved en gulvafslibning fjernes det øverste lag af trægulvet med en maskine, der bortsliber overfladen. Neden under overfladen er alt lyst og godt, og lige til at komme til at smile af.

Den lyse overflade bevares gennem en ludbehandling, der sikrer at træet ikke gulner. Og herefter er trægulvet klar til at få den endelige overflade via en lakering, en sæbebehandling eller en oliebehandling.

NOTE: Din gulvmand kan i aller højeste grad være med til at hjælpe dig med at vælge, hvilken overflade der vil være mest egnet i dit tilfælde.

Gulvafslibning gør det nemmere at rengøre gulvene

Endnu en fordel ved gulvafslibningen er, at det nu er meget lettere at holde gulvene vedlige, da de nye glatte overflader gør det nemmere at føre gulvkluden eller moppen med sæbe hen over gulvet. De gamle slidte gulve virker næsten som sandpapir, og gør det vanskeligt at holde gulvene rene.

Du finder det bedte lokale gulvafslibnings firma ved at søge på internettet efter ’gulvafslibning Odense’. Vælg en lokal virksomhed, det er godt for miljøet, når gulvafslibnings firmaet i Odense sparer på kilometrene.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gulvafslibning Odense - Altid bedste gulvafslibning i Odense, 1.0 out of 10 based on 1 rating