Gulvafslibning – Alt om billig gulvafslibning på Amager

Gulvafslibning og gulvafhøvling udføres på Amager til fast lav pris og med kort varsel. Er dit trægulv blevet slidt og grimt? kan vi hjælpe dig.

“Vi fjerner den gamle gulvoverflade med en gulvslibemaskine og gør træet klart til en ny gulvbehandling.”

Med mange muligheder for en overfladebehandling kan der vælges imellem lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet. Hvid lud, hvid lak og hvid sæbe er populære behandlinger hvor trægulvet får det lidt eftertragtede hvide og lyse look.

En frisk gulvafslibning gør vedligeholdelsen nemmere

Måske har du i forvejen afhøvlede gulve. Men de er efterhånden ved at være slidt ned, så det er ved at være lidt svært af vaske dem. Træet suger så meget, at det er svært at bevæge kluden med sæbevand hen over gulvet.

Så er det på tide at få givet din trægulve en gang gulvafslibning, så du kan starte på en frisk med helt nye, lækkert, lyst og glat træværk, der er taknemmeligt over for en fugtig klud med sæbevand.

Den nye, glatte overflade gør gulvet nemmere at vaske

Efter gulvafslibningen kan du frit vælge om du ønsker at gulvene skal oliebehandles, sæbebehandles eller lakeres. Vælger du at få gulvene lakeret oven på det rå træ, så har du nok her den nemmeste overflade at vedligeholde.

Men også oliebehandlingen og sæbebehandlingen gør det nemt at vedligeholde gulvene fremover, fordi du starter op med en glat og jævn overflade, der mættes med sæbe eller olie, og derfor kun skal vedligeholdes en gang imellem.

Med andre ord – det er det slidte gulv, der er svært at trække kluden hen over.

Få gode priser på gulvafslibningen

Priserne på gulvafslibningen varierer alt efter hvem du spørger og hvor travlt de har lige nu, så spørg et par stykker og sig evt. at de kan lægge din ordre sammen med en anden ordre i dit lokalområde, hvis du ikke har supertravlt med gulvafslibningen. På den måde kan du sikkert godt tale prisen på gulvafslibningen lidt ned.

NOTE: Du kan også selv være med til at fjerne møbler og sætte dem på plads igen, inden maskinerne kommer. Det er der også penge at spare ved.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning - Alt om billig gulvafslibning på Amager, 10.0 out of 10 based on 1 rating